L'ODERM

Cos0Produs(e)

Nu aveti produse in cos

Livrarea/returnarea produselor

Livrarea produselor se face prin Fan Curier sau Sameday Courier DOAR pe teritoriul Romaniei. Clientii (in special cei noi) vor fi contactati telefonic inainte de livrare. In cazul in care clientul nu este gasit dupa a 3-a incercare telefonica, comanda se anuleaza automat.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 150.00 lei este de 16.00 lei (in orasele cu acoperire Fan Courier).

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 200.00 lei este de 30.00 lei (in orasele ce nu au acoperire Fan Courier, la o distanta de maxim 40 km de cel mai apropiat sediu Fan Courier).

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 200.00 lei este de 40.00 lei (in orasele ce nu au acoperire Fan Courier, la o distanta de peste 40 km de cel mai apropiat sediu Fan Courier).

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. In cazul oraselor ce nu sunt in acoperirea Fan Courier veti fi contactat pentru modificarea transportului.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
Expediati produsele, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

FII PRIMUL CARE AFLA ULTIMELE NOUTATI

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutati despre produsele tale preferate.

Livrările se fac doar o dată pe săptămână, sâmbăta