L'ODERM

Cos0Produs(e)

Nu aveti produse in cos

Povestea noastra

Numele meu este Alina și sunt cosmeticiană. Datorită domeniului în care activez, am lucrat cu produse cosmetice profesionale care mi-au permis să am rezultate deosebite în ceea ce privește îngrijirea pielii clientelor mele, însă în sufletul meu eram îngrijorată de ce conțin aceste produse și de reacțiile alergice ce ar fi putut fi provocate de acestea.

După 25 de ani ca specialist în această ramură (15 în România și 10 în Grecia), am luat hotărârea să fac ceva în privința îngrijorărilor mele și astfel am conceput o linie naturală de produse de îngrijire a pielii și părului (creme, loțiuni, săpunuri, măști și șampoane) care au la bază ape florale și ceaiuri din plante ce cresc în pădurile din Munții Carpați, dar și ierburi ce își iau energia din pământul plin de vibrații al Greciei. Astfel, apa din conținutul cremelor este înlocuită cu ape florale sau ceaiuri terapeutice, care mai apoi sunt combinate cu uleiuri și unturi naturale, iar aromele produselor noastre sunt date de uleiuri esențiale alese cu mare grijă.

Datorită faptului că în natură există o multitudine de elemente benefice pentru tenul nostru, am selectat și am integrat acestea în produsele noastre, în vederea conceperii unei linii de produse cosmetice naturale (Alina Zamfir Handmade Cosmetics) adresată cu respect și grijă, special pentru dumneavoastră. Intre timp, linia a fost redenumita L'ODERM.

imagine

FII PRIMUL CARE AFLA ULTIMELE NOUTATI

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele noutati despre produsele tale preferate.

Livrările se fac doar o dată pe săptămână, sâmbăta